Bé, no sempre toca parlar-ne de coses "Frikis" i avui toca noticia seriosa i treballada (molt ben treballada diria jo) desde fa una bona temporada.
Habitatge Terrassa, societat municipal depenen de l'Ajuntament de Terrassa, estrena nova utilitat al seu web.
Es tracta d'un mapa o visor de dades on l'usuari pot veure o localitzar de forma ràpida qualsevol dels immobles que la Societat té en venda o lloguer.
Producte del treball conjunt entre diferents serveis municipals durant varis mesos i desenvolupat completament sota entorn web, amb Javascript i llibreries DOJO, la nova eina et permet localitzar sobre el mapa de la ciutat de Terrassa l'ubicació dels immobles i sol·licitar informació sobre cada un d'ells punxant a pantalla (superfícies e imatges son algunes de les dades que et mostra), a més de tenir l'opció d'escollir les dades que l'usuari vol visualitzar (a escollir entre aparcaments, solars, locals o habitatges).
El nucli de la eina es troba en un geoservei, allotjat dintre dels servidors del propi ajuntament, i corrent sota tecnologia ArcGIS Server de la multinacional nord-americana ESRI.

Voleu descobrir el nou visor? Al web d’Habitatge Terrassa trobareu tota l'informació.

Llarga i Prospera Vida.

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.