Doncs no, encara que ho sembli no es tracta de manga ni anime ni res semblant, però si que ens pot ser d'utilitat per quan arribi al novembre el proper Salon del Manga.

Avui us parlaré de la feina d’una companya de treball, una feina que jo anomenaria espectacular. La trobareu al Facebook sota el nom de La Fada dels Detalls. Personalització de samarretes, ventalls, caixes i objectes de decoració son solament algunes de les peces que podeu trobar dintre de les seves creacions.

Qui no ha volgut anar a la Japan amb una samarreta original? No com les que habitualment venen (Fuck Yea!, Yo sobreviví a Battle Royale, o similar), si no una original, una que només tingueu vosaltres. Doncs ara en tenim l'oportunitat, a la Fada dels Detalls fan tasques d'aquest estil i poden personalitzar-ne la samarreta al nostre gust per poder-la lluir amb orgull durant qualsevol jornada.

Tots els treballs de decoració estan fets a ma i a uns preus més que barats, cosa que s’agraeix tenint en compte com estan les coses últimament (a partir de 10 euros, i segons la complexitat del treball o dibuix escollit per nosaltres doncs la cosa pot pujar una mica més).

Algunes de les samarretes son espectaculars, però jo em quedo amb els ventalls. Sempre m’ha agradat l’estètica dels ventalls japonesos, tan els dedicats a la dansa com els emprats pels samurais durant la guerra (sensu i tessen en japonès si no vaig errat) i els que et decoren a la Fada son una delícia.

Per part meva, i tenint en compte l'estat lamentable en que tinc algunes de les habituals samarretes que faig servir per anar al Salón del Manga o la Japan Weekend, si trobo alguna imatge original de Mikasa (si, si, la de "Shingeki no Kyojin", no la pilota de fútbol) segurament renovaré el vestuari.

En voleu més informació? Podeu veure-ho tot al seu Facebook o bé demaneu-li més informació al seu correu electrònic lafadadelsdetalls@gmail.com

També us deixó algunes imatges de les petites joies que en crea la Fada Dels Detalls, gaudiu-ne d’elles.
Llarga i Prospera Vida.

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.