Permeteu-me fer un petit incís en la temàtica nipona habitual del bloc per esmentar-vos una nova tasca en la que el meu departament ha tingut el plaer de col·laborar.
Es tracta, al igual que es va fer amb La riuada del 1962 a Terrassa, de donar sortida al web a l’última exposició temporal realitzada al Castell Cartoixa de Vallparadís, a la Sala del Tinellet. Aquesta vegada li ha tocat a “Terrassa Inspira”, que ens mostra l’obra artística del fons del Museu de Terrassa per als segles XX i XXI amb la ciutat i el seu entorn com a motiu i representa un recorregut per diversos àmbits de la ciutat a partir de les obres d'artistes, tant locals com a forans, emprant diferents suports, tècniques i estils pictòrics.

Bolcat de pantalla amb detall d'una de les obres disponibles
Tal com va succeir amb l’anterior exposició, la finalització de la mostra física dona pas a l’obertura oficial de portes en el entorn web, transformant la seva temporalitat física en permanent al núvol.
Han estat unes quantes setmanes de feina frenètica; llistats plens de línies codificades en Javascript, documents amb correccions als texts, imatges i KMZs han omplert les nostres taules, ordinadors i correus, però gracies al esforç i la col·laboració realitzada des de tots els serveis implicats el resultat es d’allò més engrescador. Imatges, quadres, biografies i mapes es fusionen dintre d’un portal, presentat aquest divendres 28 de febrer en roda de premsa, i que us fará gaudir de la ciutat d’una forma diferent.

Us convido així, a donar un passeig per l’exposició permanent a Internet “Terrassa Inspira” , on veureu la nostra ciutat tal i com molts artistes i pintors l’han plasmat en els seus olis.
Bolcat de pantalla del plànol de l'exposició
Llarga i Prospera Vida

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.