Hem tornat a Netflix i a la ficció coreana amb un títol molt poc convencional, "The School Nurse Files", una sèrie estrenada al 2020, amb sis episodis de curta duració (entre 50 i 60 minuts), i que ens presenta les aventures d'una peculiar infermera en un institut coreà.

Sinopsis

Ahn Eun-young, una infermera d'institut amb el do de veure monstres, protegeix als estudiants del seu col·legi pels racons més foscos i perillosos del campus.

Anem per parts

El cert es que no hi ha gaire cosa a dir sobre la sèrie. Amb uns forats de guió tant grans com el crater del mont Fuji, es una sèrie que podeu obviar totalment, ja us avanço que no us perdreu un gran èxit del 2020.

Ja partint de la base que la infermera lluita amb els monstres (tots d'estil gelatinós) amb una espasa de joguina de llum i una pistola que tira boletes de plàstic (no, no es de airsoft, no arriba ni a això), amb un primer capítol on et pots perdre totalment, amb la resta de episodis on els personatges apareixen i desapareixen sense cap explicació i les coses passen doncs perquè tenen que passar i no hi ha res més a dir, arribem a la conclusió que es una sèrie que no cal veure, i que en el moment que la treguin de Netflix, el seu catàleg ho agrairà.

Que ens ha semblat

Encara no ha quedat clar? 😏A veure, que farem resum: si tens un cap de setmana on no tens res a fer i decideixes fer tarda de sofà i peli, aquesta no es la vostre sèrie. Si sou nous a Netflix i busqueu alguna cosa per veure, aquesta no ha de ser la vostra primera elecció. Si la ficció i l'acció us entusiasma i voleu explosions, ninjes, lluites i persecucions... aquesta no es la més adequada (bé, si voleu unicorns, cors de gelatina o bitxos de gominoles, igual si que us interessa aquest producte).

En general, aquesta no es la vostre sèrie, es un desastre total en el guió (possiblement per l'adaptació que s'ha fet de la novel·la coreana del 2015 i que no he tingut el plaer de llegir), amb uns salts que no crec que entenguin ni els propis guionistes, per no parlar dels personatges totalment incoherents en les seves accions i que apareixen i desapareixen sense cap tipus d'explicació o motius.

Ara bé, ja sabeu que les opinions i els gustos són com els culs, cada un i una en té el seu, així que si no teniu encara clar el tema, us animo a que li doneu una ullada, estic segur que seran les dues o tres hores (les que aguanteu) pitjor invertides en la vostre vida.

Llarga i Prospera Vida
Imatges: Netflix

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.