Comencem avui el 2022 amb un petit article sobre una nova tenda que trobareu a la ciutat de Terrassa, que des de fa unes poques setmanes hi compta amb Fukurō East Asian Gourmet, un establiment on trobareu productes que no veureu a la resta de supermercats habituals. Així, des de el seu ampli aparador a peu de carrer, podreu veure productes procedents del Japó, Corea o Tailàndia.

Si els vostres gustos culinaris passen pel té matcha, la yakisoba, els mochis, curry o el ramen, esteu davant d'un comerç que us farà tintinellar els ulls. També hi trobareu algues nori, edamame i diferents condiments, salses o aperitius orientals,.

Aquest nou comerç el trobareu ubicat en ple centre de Terrassa, al carrer de la Font Vella, número 65, just a la cruïlla que fa amb el carrer Cardaire, Puig Novell i Sant Pau, al local ocupat durant molts anys per una botiga de maletes i complements, i que segurament molts de nosaltres havíem visitat més d'una vegada.

I a vosaltres, us agrada el menjar japonès? Si es així, podeu passar-hi per la botiga a donar un cop d’ull, o bé per la seva web (encara en construcció), on molt aviat podreu comprar els productes o veure alguna de les vostres receptes preferides.

いただきます (Itadakimasu)

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.