Aquest proper dissabte, dia 21 de maig, tindrà lloc a Barcelona la primera edició de JONU FEST BY JAPAN WEEKEND, un festival d'anime en VOSE, on podreu veure algunes de les millors pel·lícules d'animació, moltes de les quals són inèdites al nostre país. Una setmana més tard, el dissabte 28 de maig les projeccions es traslladaran a Madrid amb la mateixa franja horària, de 12.00h a 23.59h.

Les projeccions tindran lloc al cinema Maldà (carrer del Pi, número 5) en el cas de Barcelona, i al cinema Pequeño Cine Estudio (carrer de Magallanes, número 1) pel cas de Madrid.

Totes les pel·lícules seran emeses en una única sessió per cada una de elles i el preu de la entrada per cada una de les sessions es de 4.95 euros. Amb la entrada es regala també un DVD d'anime i una Art Card exclusiva de la pel·lícula, fins a esgotar les existències.

Les pel·lícules que es projectaran són "POMPO. LA MAGIA DEL CINE", "OVER THE SKY. MÁS ALLÁ DEL CIELO", "KONOSUBA. LA PELÍCULA", "FULL MOON CONCERT. 12 CON RITMO" i "PÁJARO QUE TRINA NO VUELA".

Disposeu de tota la informació i tràilers de cada una de les pel·lícules a la web oficial del esdeveniment.

Llarga i Prospera Vida
Font i imatges: Nota de premsa JOINTO

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.