Acabem de llegir que ja fa uns quants dies, tot just el dia 6 de maig, va morir en George Pérez, un referent dintre del mon Marvel i DC, considerat com el millor dibuixant de "Avengers" i que va publicar al 2003 el mític crossover de Marvel i DC, on apareixen junts els personatges de les dues editorials.

Definitivament estem en un any de dol, si parlem estrictament de còmics o manga. En poques setmanes han desaparegut Neal Adams, Tokuo Yokota, Motoo Abiko i ara George Pérez, que ens ha deixat a l'edat de 67 anys a causa d'un càncer de pàncrees.

Nascut el 1954 a El Bronx (Nova York) i d'ascendència porto-riquenya, abans de retirar-se a l'any 2019 per problemes de salut com un dels artistes més influents dels còmics de la dècada dels 80, en George Pérez va passar per les dues editorials més famoses i que tots coneixem, començant a treballar a la dècada dels 70 a Marvel, dedicat especialment a les sagues de "Avengers" i "The Fantastic Four". Més endavant va passar a formar part de la plantilla de l'editorial rival, DC, on es va encarregar de tornar el personatge de "Wonder Woman" a les seves arrels mitològiques.

A principis dels anys 90, George Pérez va tornar als seus inicis, a Marvel, on s'encarregaria de projectes com "Heroes Return" o la nova versió de "Avengers". No seria fins al 2003 quan va poder fer realitat els seus somnis, un crossover que barrejava els superherois de "Avengers" amb els de la "Justice League".

En George Pérez també formava part de la fundació Hero Initiative, que ajuda dibuixants amb problemes econòmics perquè, si ho necessiten, puguin pagar les factures d'hospital que els hi generi alguna malaltia, i que en algun cas ha sufragat fins i tot les despeses del funeral d'un dibuixant.

Una altre llegenda que ens deixa, en aquest cas abans de temps. Que la terra et sigui lleu 🙇🙏

Font: Twitter SunshineCVE
Imatges: Twitter GeorgePerezNet

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.