Logo, disseny de Verònica Pérez (@kodamachu)
Arriba a Terrassa el primer "Cat Café", el PinguCat Cafè, un espai de restauració dedicat als amants dels gats on pots refrescar-te ara que arriba la calor mentre gaudeixes de la companyia d'aquestes peludetes mascotes.

Aquests tipus de locals, en funcionament i molt estesos ja fa molt temps al Japó i que al nostre país estan situats a ciutats com ara Barcelona o Madrid, et permeten prendre alguna cosa mentre estàs amb la companyia de gats i gates, que viuen al mateix local, com si fos una casa d'acollida, fins que alguna família formalitzi l'adopció d'algun dels gatets i gatetes, donant pas a l'entrada d'altres gats i gates que es trobin en la mateixa situació.

Al PinguCat hi trobareu diferents gats, tots esterilitzats, xipats i amb totes les revisions mèdiques passades, esperant que alguna de les persones que passin per local iniciï el procés d'adopció.

I, prenem un cafè i juguem amb les gats? Doncs sí, però sempre amb una sèrie de normes bàsiques destinades a garantir l'estat dels animals:

  • No deixarem portes obertes, no volem que s'escapi cap gatet,
  • Podem fer fotos, però sempre sense flash,
  • No farem sorolls forts ni cridarem, als gatets els hi molesta molt els sorolls forts,
  • Si el gat està dormint, deixem-lo tranquil,
  • No agafarem els gats en braços, hi moltes altres formes de jugar amb ells,
  • No els hi donem menjar, ells ja tenen el seu "pinso gatuno",
  • Si es cansen i volen marxar, deixem-los marxar, segur que algun altre gat tindrà ganes de jugar.

I on els podem trobar?

Doncs quasi al centre de la ciutat, a la carretera de Montcada, número 155, entre el carrer Col·legi i el carrer de Sant Francesc, amb un horari que va, tret de canvis, de dimecres a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores, i els cap de setmana, dissabtes i diumenges, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20.30 hores.

A data de avui, el local encara es troba tancat, acabant els últims retocs perquè tothom, humans i felins, es trobin el més còmodes possibles. La obertura inicial, prevista pel passat 7 de maig, ha estat finalment aplaçada a una propera data que es comunicarà a través de les seves xarxes socials Facebook, Instagram i TikTok (també els podeu buscar en aquestes xarxes pel seu àlies, pingucatcafe).

Us imagineu prenen un cafè envoltat de gats? Doncs d'aquí un temps teniu la oportunitat de fer-ho a Terrassa, i sense tenir que viatjar al Japó 😀

Llarga i Prospera Vida.
Imatges: Instagram PinguCatCafè

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.