A punt de començar el nou curs, tanquem el parèntesi de vacances amb un parell de publicacions de Fandogamia que sortiran a començaments de setembre: "Amado Lider" de Carles Ponsí i el segon volum de "Oglaf", una sèrie inspirada a la edat mitjana amb molt de màgia i sexe.

Recordeu que ambdues són migracions cap a format físic de histories publicades a Fanternet. Si voleu donar-hi una passejada abans, ja sabeu on mirar.

AMADO LIDER

Publicat a Fanternet el passat 2021 i escrit i dibuixat per Carles Ponsí, pren ara cos en format físic un dels còmics de lectura obligatòria si ets de Corea del Mig (i si no ho ets... també). En ell, podreu trobar les aventures i desventures del dictador que mana al paradís fictici de Corea del Mig.

Per si ho dubteu, aquest còmic es molt més que un llibre. Es una clara crítica contra la censura, la repressió i el bel·licisme internacional que tant de moda, per desgracia, està en aquests dies.

Data de sortida01/09/2022
AutorCarles Ponsí
LíniaADSL
FormatRústica 18x23 cm apaïsat // 104 pàgines, color
PreuVolum únic, 14 euros

OGLAF #2

Més material provinent de Fanternet, aquesta vegada ambientat en l'edat mitjana i on trobareu tot un mon fantàstic ple de cavallers, mags, monstres, elfs i, sobre tot, molt de sexe, en un compendi d'escenes molt boges distribuïdes en histories curtes i autoconclusives.

Voleu contemplar les aventures de Vanka de Brogoria o de la reina Morag la Inmortal? Doncs aquest és el vostre còmic.

Data de sortida01/09/2022
AutorDoug Bayne y Trudy Cooper
LíniaADSL
FormatRústica 18x23 cm apaïsat // 132 pàgines, color
PreuVolum 2 de 3, 14 euros

Llarga i Prospera Vida
Font i imatges: Nota de premsa Fandogamia

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.