Odaiba Ediciones incorpora al seu catàleg "¡Te devoré como a un buen libro!", el primer volum recopilatori de Mika, la autora de "La empalagosa dieta del amor", que recull quatre històries diferents del gènere TL (teen’s Love). La edició, que consta de 191 pàgines editades en rústica de tapa tova amb sobrecoberta i amb una mida de B6, té un preu de venda de 7.50€ i el trobareu disponible a partir del proper dia 13 de setembre.

Aquest títol s'uneix a un catàleg que consta d'altres èxits, com ara "Descubriéndonos despiertos: crecimos con trastornos del desarrollo", "Diario de nuestra vida entre gatos en Kamakura", "¿Qué pasa con su amor que no encaja?", "Japanamerica: cómo la cultura pop japonesa conquistó occidente", "Tokyo Super Darling" o la ja anomenada "La empalagosa dieta del amor"

Sinopsi

Després de tenir un desengany amorós, la protagonista coneix Takumi, un novel·lista perillosament atractiu que va conèixer mentre ella es trobava plorant sota la pluja. Desprès de ajudar-la amb la pluja i evitar que agafi una pulmonia, van acabar ficant-se al llit aquell mateix dia! El que semblava que seria un romanç d'una sola nit, es va convertir en una mica més després de veure's una segona vegada. Es convertiran en amics i amants? L'ajudarà Takumi a oblidar el seu ex?

Disposeu de tota la informació a la web oficial de la editorial, i a les seves xarxes socials Twitter i Instagram.

Llarga i Prospera Vida
Font i imatges: Nota de premsa Odaiba Editorial

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.