Encara no hem acabat el mes d'octubre però ja tenim una novetat de Fandogamia i que estarà disponible a partir del dia 27 d'aquest mes: "El duelo".

En aquesta obra, trobareu una historia real on la autora ens mostra tota la tempesta de sentiments que va viure després de la pèrdua de la seva mare. I es que segurament tots ens hem preguntat que hi ha desprès de la mort, i aquí trobareu com Paula Cheshire, la autora, va superar el fet de que una persona estimada, la seva mare, ja no hi era entre la família, mostrant el procés de dol amb les seves etapes i amb un únic fi: aprendre a conviure amb el dol i transformar-ho perquè els records dels essers estimats que ja no estan entre nosaltres sempre sigui un moment agradable i no trist.

Pels qui vulgueu conèixer una mica més a Paula Cheshire, comentar-vos que es la il·lustradora dels llibres infantils "Un tesoro para Martín" i "Miquits", apart de autopublicar-se "Me das ansiedad", un còmic sobre salut mental publicat a xarxes socials. Amb "El duelo", trobareu la seva primera participació amb Fandogamia Editorial.

Data de sortida27/10/2022
AutorPaula Cheshire
LíniaINFINITE
FormatRústica A5 // 136 pàgines, color
PreuVolum únic, 12 euros

Recordeu que a més, Fandogamia té ja oberta la campanya de reserves del nou llibre de Manuel Álvarez, "Persona normal" amb un recopilatori de les seves pàgines a la revista "El Jueves".

Llarga i Prospera Vida
Font i imatges: Nota de premsa Fandogamia

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.