Avui us portem una estrena de Netflix molt recent i també força divertida: "El hombre de Toronto", una buddy movie com moltes altres i que va aparèixer a la plataforma de streaming el passat 24 de juny.

Aplaçada per la pandèmia, estrenada directament a Netflix aquest mateix any, i protagonitzada per Kevin Hart i Woody Harrelson, la pel·lícula ens ofereix la possibilitat de veure junts als dos actors en uns papers que ja són habituals en ells: d'una banda en Kevin Hart torna a representar a un home d'allò més normal i que en certa forma ha fracassat en la vida i els negocis, mentre que en Woody Harrelson encarna a un misteriós assassí a sou que no dubte en utilitzar qualsevol mètode per obtenir el resultat final desitjat.

Sinopsi

L'assassí més mortal del mon, el "hombre de Toronto" i Teddy Jackson, un vulgar i inepte empresari, són víctimes d'un error de identificació que els portarà a tenir que col·laborar entre ells si volen continuar endavant en els seus negocis i, sobretot, continuar vivint.

Anem per parts

Que voleu que us digui, una pel·lícula de col·legues que es salva només per la participació dels dos actors principals i que, gracies a la química existent entre ells, aconsegueixen aixecar el nivell de una pel·lícula que d'un altre forma seria infumable.

I el cert es que al final, amb una producció plena de tòpics provinents d'altres pel·lícules similars, amb un guió al que li falta una bona repassada i amb una quasi nul·la participació femenina (oblideu-vos de Kaley Cuoco, aka Penny de Big Bang, ve per omplir cartell i atraure a més públic), acabes passant una bona estona mentre mires la pel·lícula. En la hora i cinquanta minuts que durà hi ha lloc per gags humorístics (no podien faltar, obvi), acció, persecucions i baralles, moltes baralles (algunes de elles amb coreografies força treballades).

Resumint una mica: una comèdia d'acció eficaç i entretinguda que aconsegueix el que busca, una tarda de streaming fàcil i bàsic juntament a una bossa de crispetes.

Que ens ha semblat

Doncs les hem vist de millors, però també de pitjors (recordeu la meravella de "Interceptor"?). Amb aquesta aconseguireu desconnectar durant quasi dues hores de qualsevol mal de cap que tingueu: unes crispetes i a riure una estona.

Es una producció per la època de l'any en que estem, apta per a tots els públics, per veure en una tarda calorosa d'estiu, riure una mica i oblidar-la ràpidament. Recordeu, l'únic objectiu de ella es entretenir-nos una estona.

Per cert, aquesta pel·lícula podia haver estat alguna cosa molt diferent si l'actor Jason Statham hagués acceptat el paper de protagonista de "El hombre de Toronto" que finalment ha interpretat Woody Harrelson. Al final, Statham va rebutjar el paper perquè la seva intenció era que fos una pel·lícula dirigida a públic adult i no una comèdia familiar.

Llarga i Prospera Vida
Imatges: Netflix

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.