Torna Fandogamia amb unes quantes novetats per aquest mes. Tres nous títols que portaven al tinter des de fa temps i que ara ens arriben per ajudar-nos a passar la calor de l'estiu.

Així, la editorial ens porta la continuació de AFTER HOURS, amb el segon volum, la estrena de LA BRUJITA OFICINISTA i per últim SAFELY ENDANGERED, un webcómic passat a llibre.

Recordeu que ja teniu també disponible, des de el juny passat, al web de la editorial, el segon volum (o el primer, que tampoc ho tinc clar) de CARTONES PERROS 2, un altre de les bogeries imprescindibles d'aquesta editorial dintre de la línia ADSL i al preu de 15 euros.

AFTER HOURS #2

Kei, la noia que Emi va conèixer a la discoteca, la ha convidat a participar en una rave, moment en que l'Emi aprofitarà per confessar-ne els seus sentiments envers Kei. La historia d'amor d'aquestes dues noies continua a ritme accelerat.

Data de sortidaJa disponible
AutorYuhta Nishio
LíneaYamanote
FormatRústica amb sobrecoberta, 18x12,7 cm // 164 pàgines, B/N
PreuVolum 2 de 3, 8 euros

LA BRUJITA OFICINISTA #1

En un indret on les bruixes i els humans viuen junts, Misono i Shizuka treballen a la mateixa empresa. Ell es reservat i molt noble, ella generosa i servicial... potser massa servicial i tot, així que Misono decideix protegir-la de tothom que es vulgui aprofitar de la seva amabilitat i de la màgia que practica. Però... ho fa només per impedir que n'abusin d'ella o hi ha alguna cosa més?

Data de sortidaJa disponible
AutorMaka Mochida
LíneaYamanote
FormatRústica amb sobrecoberta, 18x12,7 cm // 164 pàgines, B/N
PreuVolum 1 de 2, 8 euros

SAFELY ENDANGERED

Divertits, socialment irresponsables i molt boixos, les histories de Chris McCoy s'han compartit entre milions de persones i ara ens arriben en paper, en una col·lecció que inclou dotzenes de histories no vistes fins ara sobre temàtiques d'allò més diverses, que passen per viatges a l'espai, robòtica o insectes i videojocs.

Data de sortidaJa disponible
AutorChris McCoy
LíneaInfinite
FormatRústic, 16,5x20,3 cm // 144 pàgines, Color
PreuVolum únic, 8 euros

Llarga i Prospera Vida
Font i imatges: Nota de premsa Fandogamia

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.