Avui ens toca parlar-ne de "Hogar a la deriva" ("Drifting Home"), una de les últimes pel·lícules d'animació estrenades a Netflix que ve de la mà de Studio Colorido, que poc a poc s'està fent un forat a la industria amb produccions com ara "Amor de gata", "Burn the Witch" o els curtmetratges de "Star Wars: Visions".

De que va

Kousuke i Natsume, amics des de molt petits, han anat perdent l'amistat, i relació entre ells cada vegada es més complicada. Durant les vacances d'estiu de sisè curs, tots els amics van a l'edifici en ruïnes on havien crescut però mentre juguen, queden atrapats i descobreixen que tot al voltant del bloc de pisos ha desaparegut i ens envolta un mar immens. Tothom tindrà que col·laborar per poder trobar el camí de tornada a casa, però això no serà fàcil i la tornada estarà plena de trampes i malsons.

Que ens ha semblat

Estem front a una pel·lícula sobre la amistat i sobre els complexos sentiments pels quals passen els protagonistes, que en certa forma comencen a deixar de ser nens per convertir-se en adults (o més aviat adolescents), amb tots els traumes i pors que això comporta. Es una pel·lícula tendra i emotiva, que ens exposa la habitual creença de que qualsevol temps passat va ser millor, que ens transmet la sensació de la nostra infantesa, els llocs on hem estat i les persones que hem conegut formaven part d'uns temps millors.

La premissa es bona, però el cert es que Ishida, el seu director, fracassa en l'intent de traspassar aquestes idees cap el espectador, aconseguint un metratge de dues hores que acaba cansant i que perd pistonada a marxes forçades.

Es cert que visualment es espectacular, es creativa i imaginativa, amb una idea trencadora que acaba estancada i enfonsada en un mar de dramàtics diàlegs.

Resumint...

"Hogar a la deriva" es una pel·lícula que has de veure... o no, però penseu que es un producte dirigit a grans i petits, així que mai es mal moment per passar-ne una mica de temps amb els més menuts de la casa i, a fi de comptes, no deixa de ser una pel·lícula d'aventures que omplirà fàcilment una avorrida tarda de dissabte o diumenge.

Teniu disponible "Hogar a la deriva" a la web oficial de Netflix.

Llarga i Prospera Vida
Imatges: Netflix

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.