Tanquem l'estiu i la calor, tornem al treball i a la rutina diària, però fem-ho amb alegria i amb molta lectura, com per exemple les properes novetats de principi d'octubre que ens portarà Fandogamia: "THE AVANT-GUARDS vol. 3", "GIANT DAYS vol. 13" i "MI VIDA SIN ROSA".

I per si algú s'ho va perdre, la editorial torna a imprimir el cinquè volum de "GIANT DAYS" i "MI EXPERIENCIA LESBIANA CON LA SOLEDAD" de Kabi Nagata, apart del croufando (algun dia buscaré un sinònim en català bo i que no sigui "finançament col·lectiu amb recompensa") de Mhuyo que es va obrir el passat 1 d'octubre i que ja portava un 50% recaptat quan estava escrivint aquestes línies.

THE AVANT-GUARDS 3

Últim volum de la sèrie i últim partit de la temporada en un còmic de un equip de basket però que no va de esports.

Data de sortida06/10/2022
AutorCarly Usdin, Noah Hayes, Rebecca Nalty
LíniaInfinite
FormatRústica 24x17 cm // 112 pàgines, color
PreuVolum 3 de 3, 10 euros

GIANT DAYS 13

Penúltim volum de la sèrie i a Esther la continua anant bé per la vida, només té que aconseguir conviure amb una ruptura del passat, amb la seva pròpia mortalitat i amb la pressió del treball. Però tranquils, tot controlat... més o menys...

Un còmic on trobareu de tots els temes: identitat sexual, assetjament, el pas a adult... la vida en general i amb uns quants drames però també molts somriures.

Data de sortida06/10/2022
AutorJohn Allison, Max Sarin, Whitney Cogar
LíniaInfinite
FormatRústica 24x17 cm // 112 pàgines, color
PreuVolum 13 de 14, 10 euros

MI VIDA SIN ROSA

Primer treball de Lizth Bianc per la editorial, amb una obra autobiogràfica on trobareu una historia de conflictes de gènere des de el punt de vista d'una dona cis i el que representa per ella viure en una societat patriarcal.

Sens dubte, una lectura molt interessant i necessària que segons el tipus de lector pot resultar incomoda (ja us comento que, fins on he llegit jo, tot el que diu al còmic es la pura realitat, i el que se senti incòmode és perquè sent nostàlgia de temps passats que espero no tornin)

Data de sortida06/10/2022
AutorLizth Bianc
LíniaYAMANOTE
FormatRústica A5 // 168 pàgines, color
PreuVolum únic, 12 euros

Llarga i Prospera Vida
Font i imatges: Nota de premsa Fandogamia

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.