Ja ens em menjat el mes de novembre i tot just començarà desembre, el mes en que tots ens omplim de l'esperit nadalenc habitual, però abans, una mica de novetats de Fandogamia.

La editorial acaba el mes una mica apurada i amb endarreriments respecte al seu pla de publicacions, però amb la continuació de dos col·leccions molt esperades: el tercer volum de "CRITICAL ROLE VOX MACHINA ORIGENES", al que s'uneix el segon volum d'un dels doctors més estimats a la galàxia, "COLISEO DEL MIEDO".

Per altra banda, també tenen obertes les reserves de "NACIDO DE LAS ESTRELLAS", una aventura fantàstica amb tocs de sci-fi situada en un mon sense pau.

Pel proper mes, i alguns d'ells disponibles pel proper Manga Barcelona, la editorial ens portarà els nous volums de "AFTER HOURS", "LA BRUJITA OFICINISTA", "PERSONA NORMAL", "LA GUIA GAMING", "MHUYO", "TIPOS DE INTERÉS" i "KABI NAGATA: GUERRERA ERRANTE".

CRITICAL ROLE VOX MACHINA ORÍGENES 3

La gent de Vox Machina gaudeix d'una setmana de luxes a Westruun. Però això costa diners i aquest té el mal costum d'acabar-se, així que s'apunten a un ring de lluita clandestí per aconseguir el premi que donen als guanyadors. De sobte, un misteriós atac cau sobre la celebració del festival, congelant màgicament tota la ciutat. Vox Machina haurà de tornar a sortir al rescat, contra un enemic molt més gran del que s'imaginaven.

Juntament amb la tirada del tercer volum, s'ha realitzat una nova impressió del segon volum.

Data de sortida24/11/2022
AutorMatthew Mercer, Jody Houser, Olivia Samson, J.P. Massa, Diana Sousa, Ariana Maher
LíniaInfinite
FormatRústica 24x17 cm // 168 pàgines, color
PreuVolum 3, 15 euros

10º DOCTOR WHO: COLISEO DEL MIEDO (any 2, volum 2)

En aquesta ocasió, el Doctor i els seus amics estan atrapats al Coliseu de la Por, i es veuran obligats a lluitar entre ells si volen sobreviure. Els que aconsegueixin escapar s'arrisquen a perdre tot el que són per culpa de la Bruixa del Pou dels Desitjos.

No cal dir que aquest còmic està basat en el personatge interpretat per en David Tennant, un dels meus doctors preferits dintre d'una de les series més antigues i duradores de la televisió.

Data de sortida24/11/2022
AutorNick Abadzis - Elena Casagrande - Eleonara Carlini
LíniaInfinite
FormatRústica 26x17 cm // 128 pàgines, color
PreuSerie oberta, 12 euros

Llarga i Prospera Vida
Font i imatges: Nota de premsa Fandogamia

Publicar un comentari

Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.